Je bekijkt nu Opbrengst Corona-noodfonds

Opbrengst Corona-noodfonds

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Regelmatig kregen we vanuit Indië berichten over de schrijnende toestand in en rond onze projecten. Duizenden mensen raakten besmet door het Covid-19 virus. Door de strenge lockdown en geen enkele financiële steun van de overheid dreigde er een grote menselijke catastrofe, velen zouden verhongeren, want geen werk = geen geld = geen eten. Ook bij de families van onze kinderen werd het één grote ellende.

Gelukkig zijn al onze gesponsorde kinderen nog gezond, zowel in Manali, Kattur, Gandhipattay en Little Flower.

Er werd een oproep gedaan om deze families in India te helpen, en daar werd massaal op gereageerd! Onze oproep overtrof onze stoutste dromen: de opbrengst bedraagt maar liefst € 22.184! Dankzij jullie die het hart op de juiste plaats dragen werden duizenden voedselpakketten aangekocht en door de Seva Sisters verdeeld onder de arme bevolking.

In naam van al onze kinderen en hun familie: DUIZEND MAAL DANK!

WE HEBBEN SAMEN WONDEREN VERRICHT !!