Je bekijkt nu Slotevenement op zondag 17 november 2019

Slotevenement op zondag 17 november 2019

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Het jaarlijks slotevenement van XAVI-INDIE gaat door op zondag 17 november 2019 om 14u in de Wattenfabriek te Herzele. We maken het ons gezellig bij een wijntje of een biertje en genieten ondertussen van een paar optredens van de jeugd van de Herzeelse concertband VIVACE, maar ook accordeoniste Olivia uit West-Vlaanderen komt met veel plezier de namiddag opvrolijken met een aantal leuke deuntjes.

We tonen u ook een aantal beelden van de evolutie van onze projecten in India, en staan uiteraard ter beschikking voor alle mogelijke info, terwijl men u verwacht aan het traditionele dessertenbuffet, dat zoals steeds gratis wordt aangeboden. Maar het hoogtepunt blijft uiteraard de brief van de kinderen uit India! Zoals elk jaar wordt het opnieuw heel spannend!

Interesse om onze werking te leren kennen? Van harte welkom!